Prijzen

De lastigste vraag in de sector: wat gaat het ons kosten? apetail weet die vraag goed te beantwoorden door simpele praktijkvoorbeelden met elkaar te vergelijken.

Webapps

De waarde van een webapp is sterk afhankelijk van zijn functionaliteiten. Stel, apetail ontwikkelt een inventarissoftware voor een webshop en een gemiddeld kantoor FTE is op moment van schrijven €2.242 per maand. Dit resulteert in €33.630 (inclusief werkgeverslasten en bijkomende kosten) per jaar. Een gemiddelde webshop heeft 4 tot 8 FTE lopen. Onze voorbeeldwebshop heeft slechts 2 FTE in dienst dankzij de inventarissoftware. Hiermee bespaart onze webshop maximaal 6 FTE. Dat levert een jaarlijkse besparing van €201.780 op.
Dit voorbeeld is natuurlijk een ideale situatie, waarbij de webshop voor €201.780 kan investeren in de software zonder verlies te draaien. Lees meer over de elementen van een webapp.

Websites

Websites zijn vaak te generaliseren naar 3 soorten:

Single-page website

950,-

  • Volledig thema
  • Responsive
  • Geoptimaliseerd

Multi-page website

1.750,-

  • 1 - 12 pagina's
  • SEO op maat
  • Thema-blocks

Multi-page + DBMS

2.750,-

  • Eigen database
  • Eigen settings
  • Eigen backend
*Alle prijzen zijn vanaf prijzen in Euro exclusief BTW

Single-page websites
Single-page websites zijn perfect geschikt voor marketingcampagnes, profielpagina's en kleinere bedrijven. Door de korte klantenreis en een maatwerk thema is het mogelijk om tot in de kleinste details de gaafste pagina's neer te zetten. Van video's tot teksten of graphics tot animaties, alles is mogelijk.

Multi-page websites
Vereist uw bedrijf meer aandacht voor specifieke onderwerpen? Dan is een multi-page website vaak een goede oplossing. Door de ruime opzet worden dit soort websites vaak geïntrepreteerd als betrouwbaar. Daarnaast kunnen er meer psychologische theorieën worden toegepast naar behoeve van uw bedrijf.

Multi-page websites met DBMS
DBMS staat voor Database Management System, wat kan worden gezien als een bibliotheek met daarin alle informatie over uw website. Deze websites nijgen al naar webapps toe, maar hebben vaak een commerciËlere doelstelling. U kunt bijvoorbeeld uw klanten laten registreren en beheren. Door dit DBMS voorziet het systeem u van inzichten over de gebruikers van uw website.